Jammy Red

Jammy Red Bottle Shot

Sætter du også en dyd i at være på forkant med tidens tendenser og altid være den første i vennegruppen, der har smagt den sidste nye vin? Så er det nyeste skud på Barefoots i forvejen imponerende stamme lige noget for dig – skynd dig at få fat i en flaske eller to, inden vennerne kommer dig i forkøbet.

Vores modne og livlige Jammy Red er en sand symfoni for dine smagsløg. Læn dig tilbage, og nyd de kraftfulde smage af hindbær, granatæble og saftige kirsebær, der rammer din tunge én efter én.

Druerne i Jammy Red høstes fra vinmarker i hjertet af Californiens vinregion, dagene ar varme og nætterne kølige. Det betyder, at frugterne modnes til perfektion, og du kan se frem til en vin med en rig og spændende smag.

Jammy Red
tør
Sød

Sådan får du mest mulig smag ud af Jammy Red

Vores Barefoot Jammy Red passer til enhver lejlighed og årstid. Du kan nyde et glas Jammy Red på en kold vinteraften foran pejsen, hvor du kan høre vinden rase udenfor – men den Red gør sig også godt som akkompagnement til en varm sommerdag på terrassen, hvor hele familien er samlet til grillfest.

Jammy Red smager bedst afkølet, så læg et par flasker på køl, og se frem til de udsøgte smagssymfonier, som vinen frembringer i samspil med saftige bøffer eller sydende grillpølser. Køb ind til en fantastisk middag, og invitér vennerne forbi til en fest fyldt med god vin og hyggelige samtaler.

Hvis du gerne vil nyde en aften i selvforkælelsens tegn, så kan Jammy Red også sagtens stå alene og stadig byde på en skøn smagsoplevelse. Tænd nogle stearinlys, fyld badekaret op, find en god bog frem og glem hverdagens stress og jag med et udsøgt glas vin ved hånden. Vi tør godt love, at du fra første tår af Jammy Red bliver imponeret over den modne og spændende smag – hvem ved, måske står du på tærsklen til at opdage din nye yndlingsrødvin?

Find Barefoot-vine
nær dig

Snup en Barefoot-dag

Lignende
vin