Our Story

Vores historie

Hos Barefoot Wine & Bubbly er vi altid gået vores egne veje.

Hvordan bliver man "world’s most loved wine brand"? Man starter med troen på, at vin ikke skal tages alt for alvorligt og overbevisningen om, at hvis man følger sit hjerte er der ingen grænser for, hvor langt man kan nå.

Det hele begynder i 1965, hvor den californiske vinmager Davis Bynum fremstiller Barefoot Bynum Burgundy i sin garage. Det specille navn opstod på grund af den frisindede måde, man knuste druerne på.

Vi spoler hurtigt frem til 1986. Tingene tog for alvor fart da de visionære iværksættere Michael Houlihan og Bonnie Harvey omdøbte virksomheden til Barefoot Cellars og kreerede fodaftrykket på labelen, som vi er kendt for i dag. Barefoot Wines uhøjtidelige og anderledes image gik rent specielle ind hos vores fans.

Uanset hvad man foretager sig, skal sjælen være med.

Vi elsker at fremstille vin, men vi elsker også at støtte gode mennesker og gode sager endne mere. Denne tradition har lange rødder og tog for alvor fart dengang i 1990, hvor Randy Arnold blev én af de første Barefoot-ambassadører – vi omtaler dem normalt som "Barefooters".

Lige siden har en engageret gruppe Barefooters over hele kloden på vores vegne støttet lokalsamfundene med velgørende arrangementer, støtte til lokale tiltag og velgørende partnerskaber.

Man skal ikke dømmes ud fra valg af sin favoritdrue

Dengang i 1995, da vores kældermester eller sommelier (kært barn har mange navne) Jennifer Wall kom til virksomheden, markedsførte Barefoot sølle fire vintyper. Men i dag er vores sortiment øget til mere end 30 vine, hver især nem at kende på sin egen farverige etiket med et stiliseret fodaftryk.

Vel vidende, at der kun var et par år til fejringen af årtusindskiftet lancerede vi i 1998 Barefoot Bubbly, der blev vel modtaget af vores fans. Og i 2013 lancerede vi vores nyeste produkt, Barefoot Refresh, der er en let spritz perfekt til at nyde på terrassen, på stranden eller til grillmad.

Vin smager bedre i klipklappere end i stilletter

Vi rundede endnu et skarpt hjørne i 2005, da vi blev en del af E. & J. Gallo Winery og fra den ene dag til den anden begyndte at markedsføre Barefoot Wine & Bubbly-sortimentet i seks verdensdele. Vores globale fodaftryk (ordspillet er helt tilsigtet) har hjulpet os til at blive ét af verdens mest anerkendte vinmærker.

Her hos Barefoot Wine & Bubbly fatter vi dårligt, at vi har været i gang i et halvt århundrede. Men vi er stadig i fin form og engagerer os i de mærkesager, der ligger os på sinde, herunder at fremstille liflige vine, der nydes bedst uden for mange dikkedarer.

Vores værdier

Man må aldrig miste troen på, at verden kan blive et bedre sted.

Intet er mere givende end at skabe en bedre verden for dem, vi holder af. For mere end 25 år siden søsatte vi en tradition med at støtte formål, som vi går ind for. Det skete, da Randy Arnold kom til Barefoot som én af de oprindelige Barefooters. Randy har aldrig tvivlet på Barefoots evne til at gøre verden en smule bedre, og han har hjulpet os med at føre vores lidenskaber ud i livet gennem partnerskaber med velgørende organisationer over hele USA. Lige fra første færd har han fulgt sit hjerte, og han har ingen planer om at holde op. Og det har vi heller ikke.

Forankringen i lokalsamfundet holder vores tilværelse kørende.

Mere end en snes år senere har vi deltaget i nogle tusinde velgørende arrangementer med hjælp fra Barefooters over hele kloden.

Hvad er Barefooters for noget? Det er vores talerør i lokalsamfundene og i forbindelse med arrangementer vores folk på stedet. Det er de fordomsfri ambassadører, der gør en forskel med vores mærkesager, når de rejser langt omkring og spreder det glade budskab om Barefoot Wine & Bubbly.

Barefooters er lige så forskelligartede som vores vine, men én ting har de til fælles: De elsker sjov, værdsætter det der er anderledes og holder af deres lokalsamfund.

Hvad kan få en Barefooter helt op på dupperne? Det kan muligheden for at sige tak.

Ingen af disse ting var selvfølgelig mulige uden jer, vores trofaste Barefoot-fans. I skøn samdrægtighed har vi været i stand til at få Barefoot og haft stor fornøjelse af at sætte vores fodaftryk i selv det mindste lokalsamfund.

Vores holdning er, at vin ikke bare er en drik – det er en livsstil.

Barefoot har den holdning, at intet menneske må dømmes ud fra farven på pågældendes yndlingsdrue. Faktisk har vi gjort det til en dyd at fremstille og markedsføre vin uden alskens snobberi. Alle har ret til at anskaffe sig en flaske Barefoot og fryde ganen med dens liflige smag – det bestemmer folk selv! Vi er åbne over for alle vinelskere, uanset hvem de er eller hvilke præferencer de har. Og så er det lige meget, om der er tale om et homoseksuelt bryllup, en PRIDE-festival eller vores partnerskab med mere end hundrede forskellige LGBTQ-grupper: Vi går helhjertet ind for mangfoldighed.

Når alt kommer til alt, drejer det sig om at holde sig i gang og have det sjovt.

Vi holder os ufravigeligt til Barefoots værdier og har aflagt ed på at ville gøre vinnydelse til en afslappet affære. Når alt kommer til alt, findes der så virkelig nogen, der finder vinsmagning mere underholdende end nydelse af vin i gode venners lag?

Vores kældermester

Om at udleve en drøm én ny vin ad gangen.

Jennifer Wall er en ægte californinsk kvinde, mor til tre og én af verdens højst udmærkede kældermestre. I mere end 20 år har Jennifer arbejdet i Barefoot teamet, hvor hun startede kort efter universitetet hvor hun studerede biologi, mens hun endnu nærede en drøm om at blive læge. Til vores held bragte en sommer, som Jennifer tilbragte med at høste druer, hende på andre tanker, og i 1995 kom den dygtige unge kvinde til os som kældermester eller sommelier. Lige siden har hun bidraget til den gode stemning med sin særprægede humor og sit aldrig svigtende gåpåmod.

Gennem årene har Jennifer udvidet sit repertoire fra blot fire vine til de mere end 30 forskellige, vi i dag markedsfører. Uanset om Jennifer arbejder på Barefoot Bubbly eller Barefoot Refresh, finpudser sin seneste røde Barefoot Cellars eller arbejder på idéer til nye vine som Barefoot Fusion, trækker hun på sin medfødte nysgerrighed og kreativitet, så vores varer bliver ved med at være spændende at nyde.

Hvad er det, vi alle sammen holder så meget af ved Jennifer? Hun viser sig altid fra sin bedste side.

Det er svært ikke at lægge mærke til Jennifers ildhu. Hendes vine kendetegner sig ved at være de amerikanske vine, der har opnået de højeste udmærkelser i amerikanske konkurrencer. For at sige det som det er har hendes vine modtaget over 2 000 medaljer, utallige rosende omtaler og – bedst af alt – støtte fra utallige fans over hele kloden.

Vores utrættelige kældermester nøjes ikke med at fremstille et vidunderligt sortiment af velsmagende vine – hun tager også ud og holder foredrag om Barefoots historie. Jennifer lægger sig virkelig i selen for de velgørende formål, som vi støtter. Hjemme i Sonoma i Californien støtter Jennifer andre lokale formål såsom det amerikanske pigespejderforbund og "Catwalk for a Cure".

PS: Also amazing? Jen wholeheartedly embraces our foot pun obsession.

Jennifer er selv en del af den gamle Barefooters-garde, så hun protesterer ikke over at blive til- eller omtalt som "Pinky Toe".