Buttery Chardonay

Buttery Chardonay Bottle Shot

Alt bliver bare lidt bedre med et skvæt smør, gør det ikke? Om det så er på en skive friskbagt brød, på risengrøden eller i en bagt kartoffel – eller på popcorn, ikke at forglemme. Og nu kan du også nyde den bløde, cremede smag af smør i et glas vin. Ja, du hørte rigtig. Skål for Buttery! Vi havde på fornemmelsen, at vores chardonnay gemte på lidt flere spændende historier – og det var derfor, vi skabte vores tørre og udsøgt afbalancerede Buttery Chardonnay, en spændende nyfortolkning af en højtelsket klassiker, som er den perfekte tilføjelse til vores udvalg af mere traditionelle vine.

Denne fantastiske vin er blød som smør og helt sin egen. I modsætning til den klassiske, tørre Barefoot Chardonnay, byder denne vin på en helt særlig dekadence og cremet oplevelse, som vi har udtænkt særligt til de store hvidvinselskere. Buttery Chardonnay er livlig i smagen, ligger fløjlsblødt i munden og smager bare af mere – vi er helt sikre på, I nok skal tage rigtig godt imod den.

Så hvordan udviklede vi dette seneste skud på stammen? Druerne i Barefoot Buttery stammer primært fra Lodi-regionen, og selve vinen er en eventyrlysten blanding af 96 % Chardonnay med en anelse Verdelho. Denne spændende kombination byder på lag af røget eg, som dannes i løbet af vinens lagring i tønder af fransk og amerikansk eg.

Resultatet er en smag af vanilje, sød egearoma og bagte æbler, som rammer smagsløgene fra allerførste tår, og efterfølges af strejf af pirrende ananas og en blød og cremet eftersmag, som bliver i munden, længe efter flasken er tom. Oh la la!

Buttery Chardonay
tør
Sød
SKÅL FOR BUTTERY

Vi tør godt love, at du vil have det sjovt med at udforske de mange forskellige slags mad, som Buttery Chardonnay passer skønt sammen med. Hæld et glas op til dig selv og en, du holder af, og sæt tænderne i alt det bedste fra havet – vi anbefaler især smørstegt hummer eller krabbe – eller i en klassisk, cremet kyllingeret. Buttery Chardonnay er også det perfekte akkompagnement til en bagt camembert med honning eller nødder eller det helt store, klassiske ostebord.

Her får du også en vin, der passer til alle årstider – om du så skal holde havefest for vennerne i sommersolen eller forkæle julegæsterne med et lækkert glas vin, der skal nydes foran pejsen. Uanset lejligheden, så kan Buttery Chardonnay danne rammerne om hyggelige øjeblikke og dyrebare minder. Skål for Buttery!

Vil du gerne dykke dybere ned i, hvad forskellen er på vores klassiske Chardonnay og Buttery Chardonnay? Så tjek vores blog, hvor du kan få meget mere at vide!

Find Barefoot-vine
nær dig

Snup en Barefoot-dag