Barefoot Wine & Bubbly
search barefoot

Vil du finde nærmeste forhandler? Indtast dine søgeord!

search barefoot

Cabernet Sauvignon

Det er den kraftige smag af bær, der er kernen i en god flaske Cabernet Sauvignon – hvilket gør denne traditionelle vin til noget helt særligt, og som har givet vinen status som en ægte favorit hos rødvinskendere. Åbn en flaske og lad dig overvælde af fantastiske frugtsmage: solbær-, brombær- og hindbærsyltetøj kombineret med en blød, fløjlsagtig eftersmag. Og hvad får du så? En uimodståeligt velsmagende rødvin, der er både saftig og vedvarende, og som helt sikkert vil gøre et stort indtryk. Vores Cabernet Sauvignon giver dig al denne fantastiske smag uden at fremstå overdrevent tung; denne blød og medium fyldig vin vil helt sikkert bringe glæde omkring middagsbordet.

Cabernet Sauvignon er den perfekte sparringspartner til en lang række kødretter og til det klassiske, italienske køkken. Kødboller, der tilberedes langsomt i en fyldig tomatsauce; saftige ribben, der er så møre, at de smelter i munden; en tyk steak tilberedt på grillen; en højtbelagt, hjemmelavet burger. Cabernet Sauvignon er fyldig og karakteristisk nok til at kunne måle sig med alle disse lækkerier. Cabernet Sauvignon gør sig også godt med enklere måltider – såsom en stang cheddar eller blot med et gavmildt stykke mørk chokolade. Forkæl dig selv!

Cabernet Sauvignon
Find forhandler
Se opskrifter
Merlot

Merlot

Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon

Tag det som en kompliment!

Er du sikker på, at du er gammel nok til at drikke Barefoot?

Denne hjemmerside er rettet mod forbrugere af en lovig alder for indtagelse af alkohol. Når du saetter fluebenet, befraefter du demed, at du er over 18 of accepterer alle betingelser. Siden anvender cookies. Venligst se vores cookie-politik, fortrolighedspolitik of brugerbetingelser og derefter klik for at gå ind på hjemmesiden.

Ups! Det ser ud til at du er kommet lidt for tidligt.