Barefoot Wine & Bubbly
search barefoot

Vil du finde nærmeste forhandler? Indtast dine søgeord!

search barefoot

Her hos Barefoot Wine & Bubbly anser vi den slags sandheder for selvindlysende

logo

Man må aldrig miste troen på, at verden kan blive et bedre sted.

Intet er mere givende end at skabe en bedre verden for dem, vi holder af. For mere end 25 år siden søsatte vi en tradition med at støtte formål, som vi går ind for. Det skete, da Randy Arnold kom til Barefoot som én af de oprindelige Barefooters. Randy har aldrig tvivlet på Barefoots evne til at gøre verden en smule bedre, og han har hjulpet os med at føre vores lidenskaber ud i livet gennem partnerskaber med velgørende organisationer over hele USA. Lige fra første færd har han fulgt sit hjerte, og han har ingen planer om at holde op. Og det har vi heller ikke.

Forankringen i lokalsamfundet holder vores tilværelse kørende.

Mere end en snes år senere har vi deltaget i nogle tusinde velgørende arrangementer med hjælp fra Barefooters over hele kloden.

Hvad er Barefooters for noget? Det er vores talerør i lokalsamfundene og i forbindelse med arrangementer vores folk på stedet. Det er de fordomsfri ambassadører, der gør en forskel med vores mærkesager, når de rejser langt omkring og spreder det glade budskab om Barefoot Wine & Bubbly.

Barefooters er lige så forskelligartede som vores vine, men én ting har de til fælles: De elsker sjov, værdsætter det der er anderledes og holder af deres lokalsamfund.

Hvad kan få en Barefooter helt op på dupperne? Det kan muligheden for at sige tak.

Ingen af disse ting var selvfølgelig mulige uden jer, vores trofaste Barefoot-fans. I skøn samdrægtighed har vi været i stand til at få Barefoot og haft stor fornøjelse af at sætte vores fodaftryk i selv det mindste lokalsamfund.

Vores holdning er, at vin ikke bare er en drik – det er en livsstil.

Barefoot har den holdning, at intet menneske må dømmes ud fra farven på pågældendes yndlingsdrue. Faktisk har vi gjort det til en dyd at fremstille og markedsføre vin uden alskens snobberi. Alle har ret til at anskaffesig en flaske Barefoot og fryde ganen med dens liflige smag – det bestemmer folk selv! Vi er åbne over for alle vinelskere, uanset hvem de er, eller hvilke præferencer de har. Og så er det lige meget, om der er tale om et homoseksuelt bryllup, en PRIDE-festival eller vores partnerskab med mere end hundrede forskellige LGBTQ-grupper: Vi går helhjertet ind for mangfoldighed.

Når alt kommer til alt, drejer det sig om at holde sig i gang og have det sjovt.

Vi holder os ufravigeligt til Barefoots værdier og har aflagt ed på at ville gøre vinnydelse til en afslappet affære. Når alt kommer til alt, findes der så virkelig nogen, der finder vinsmagning mere underholdende end nydelse af vin i gode venners lag?

Tag det som en kompliment!

Er du sikker på, at du er gammel nok til at drikke Barefoot?

Denne hjemmerside er rettet mod forbrugere af en lovig alder for indtagelse af alkohol. Når du saetter fluebenet, befraefter du demed, at du er over 18 of accepterer alle betingelser. Siden anvender cookies. Venligst se vores cookie-politik, fortrolighedspolitik of brugerbetingelser og derefter klik for at gå ind på hjemmesiden.

Ups! Det ser ud til at du er kommet lidt for tidligt.