Barefoot Wine & Bubbly
search barefoot

Vil du finde nærmeste forhandler? Indtast dine søgeord!

search barefoot

Vores kældermester

Om at udleve en drøm én ny vin ad gangen.

Jennifer Wall er en ægte californinsk kvinde, mor til tre og én af verdens højst udmærkede kældermestre. I mere end 20 år har Jennifer arbejdet i Barefoot teamet, hvor hun startede kort efter universitetet hvor hun studerede biologi, mens hun endnu nærede en drøm om at blive læge. Til vores held bragte en sommer, som Jennifer tilbragte med at høste druer, hende på andre tanker, og i 1995 kom den dygtige unge kvinde til os som kældermester eller sommelier. Lige siden har hun bidraget til den gode stemning med sin særprægede humor og sit aldrig svigtende gåpåmod.

Gennem årene har Jennifer udvidet sit repertoire fra blot fire vine til de mere end 30 forskellige, vi i dag markedsfører. Uanset om Jennifer arbejder på Barefoot Bubbly eller Barefoot Refresh, finpudser sin seneste røde Barefoot Cellars eller arbejder på idéer til nye vine som Barefoot Fusion, trækker hun på sin medfødte nysgerrighed og kreativitet, så vores varer bliver ved med at være spændende at nyde.

Hvad er det, vi alle sammen holder så meget af ved Jennifer? Hun viser sig altid fra sin bedste side.

Det er svært ikke at lægge mærke til Jennifers ildhu. Hendes vine kendetegner sig ved at være de amerikanske vine, der har opnået de højeste udmærkelser i amerikanske konkurrencer. For at sige det som det er har hendes vine modtaget over 2 000 medaljer, utallige rosende omtaler og – bedst af alt – støtte fra utallige fans over hele kloden.

Vores utrættelige kældermester nøjes ikke med at fremstille et vidunderligt sortiment af velsmagende vine – hun tager også ud og holder foredrag om Barefoots historie. Jennifer lægger sig virkelig i selen for de velgørende formål, som vi støtter. Hjemme i Sonoma i Californien støtter Jennifer andre lokale formål såsom det amerikanske pigespejderforbund og "Catwalk for a Cure".

PS: Also amazing? Jen wholeheartedly embraces our foot pun obsession.

Jennifer er selv en del af den gamle Barefooters-garde, så hun protesterer ikke over at blive til- eller omtalt som "Pinky Toe".

Tag det som en kompliment!

Er du sikker på, at du er gammel nok til at drikke Barefoot?

Denne hjemmerside er rettet mod forbrugere af en lovig alder for indtagelse af alkohol. Når du saetter fluebenet, befraefter du demed, at du er over 18 of accepterer alle betingelser. Siden anvender cookies. Venligst se vores cookie-politik, fortrolighedspolitik of brugerbetingelser og derefter klik for at gå ind på hjemmesiden.

Ups! Det ser ud til at du er kommet lidt for tidligt.