Barefoot Wine & Bubbly
search barefoot

Vil du finde nærmeste forhandler? Indtast dine søgeord!

search barefoot

Vores historie

Hos Barefoot Wine & Bubbly er vi altid gået vores egne veje.

Hvordan bliver man "world’s most loved wine brand"? Man starter med troen på, at vin ikke skal tages alt for alvorligt og overbevisningen om, at hvis man følger sit hjerte er der ingen grænser for, hvor langt man kan nå.

Det hele begynder i 1965, hvor den californiske vinmager Davis Bynum fremstiller Barefoot Bynum Burgundy i sin garage. Det specille navn opstod på grund af den frisindede måde, man knuste druerne på.

Vi spoler hurtigt frem til 1986. Tingene tog for alvor fart da de visionære iværksættere Michael Houlihan og Bonnie Harvey omdøbte virksomheden til Barefoot Cellars og kreerede fodaftrykket på labelen, som vi er kendt for i dag. Barefoot Wines uhøjtidelige og anderledes image gik rent hos ind hos vores fans.

Uanset hvad man foretager sig, skal sjælen være med.

Vi elsker at fremstille vin, men vi elsker også at støtte gode mennesker og gode sager endne mere. Denne tradition har lange rødder og tog for alvor fart dengang i 1990, hvor Randy Arnold blev én af de første Barefoot-ambassadører – vi omtaler dem normalt som "Barefooters".

Lige siden har en engageret gruppe Barefooters over hele kloden på vores vegne støttet lokalsamfundene med velgørende arrangementer, støtte til lokale tiltag og velgørende partnerskaber.

Barefoot Wines

Man skal ikke dømmes ud fra valg af sin favoritdrue

Dengang i 1995, da vores kældermester eller sommelier (kært barn har mange navne) Jennifer Wall kom til virksomheden, markedsførte Barefoot sølle fire vintyper. Men i dag er vores sortiment øget til mere end 30 vine, hver især nem at kende på sin egen farverige etiket med et stiliseret fodaftryk.

Vel vidende, at der kun var et par år til fejringen af årtusindskiftet lancerede vi i 1998 Barefoot Bubbly, der blev vel modtaget af vores fans. Og i 2013 lancerede vi vores nyeste produkt, Barefoot Refresh, der er en let spritz perfekt til at nyde på terrassen, på stranden eller til grillmad.

barefoot winemaker

Vin smager bedre i klipklappere end i stilletter

Vi rundede endnu et skarpt hjørne i 2005, da vi blev en del af E. & J. Gallo Winery og fra den ene dag til den anden begyndte at markedsføre Barefoot Wine & Bubbly-sortimentet i seks verdensdele. Vores globale fodaftryk (ordspillet er helt tilsigtet) har hjulpet os til at blive ét af verdens mest anerkendte vinmærker.

Her hos Barefoot Wine & Bubbly fatter vi dårligt, at vi har været i gang i et halvt århundrede. Men vi er stadig i fin form og engagerer os i de mærkesager, der ligger os på sinde, herunder at fremstille liflige vine, der nydes bedst uden for mange dikkedarer.

Hvad går du og venter på?
barefoot winemaker

Tag det som en kompliment!

Er du sikker på, at du er gammel nok til at drikke Barefoot?

Denne hjemmerside er rettet mod forbrugere af en lovig alder for indtagelse af alkohol. Når du saetter fluebenet, befraefter du demed, at du er over 18 of accepterer alle betingelser. Siden anvender cookies. Venligst se vores cookie-politik, fortrolighedspolitik of brugerbetingelser og derefter klik for at gå ind på hjemmesiden.

Ups! Det ser ud til at du er kommet lidt for tidligt.