Barefoot Wine & Bubbly
search barefoot

Vil du finde nærmeste forhandler? Indtast dine søgeord!

search barefoot

Politik om Behandling af Personlige Oplysninger

Politik om Behandling af Personlige Oplysninger – BAREFOOT DANMARK

Vi er den Barefoot Brand, der ejes af E. & J. Gallo Winery Europe Ltd, 4th Floor, Harman House, 1 George Street, Uxbridge, Middlesex UB8 1QQ (“Barefoot”, “vi”, “os” eller “vores”). Vi har udarbejdet denne Politik om Behandling af Personlige Oplysninger for at informere dig om, hvordan vi indsamler, benytter og videregiver dine personlige identifikationsoplysninger (”personlige oplysninger”), som vi får fra dig, når du interagere med Barefoot hjemmeside barefootwine.dk ("Hjemmesiden"). Denne Politik om Behandling af Personlige Oplysninger gælder ikke for Barefoots medarbejdere, jobansøgere, leverandører, distributører eller handelskontakter, med undtagelse af hvis de handler som ”kunde”.

Idet vores Hjemmeside og andet materiale kan indeholde links eller reference til andre end Barefoots hjemmesider, sider, materiale eller enheder, gælder denne Politik om Behandling af Personlige Oplysninger ikke for disse hjemmesider, materiale eller enheder, der ikke tilhører Barefoot, medmindre andet er anført.

Læs venligst denne Politik om Behandling af Personlige Oplysninger grundigt. Når du går ind på og søger på denne Hjemmeside, bekræfter du, at du har læst og forstået, og at du accepterer denne Politik om Behandling af Personlige Oplysninger i sin helhed. Hvis du ikke accepterer denne Politik om Behandling af Personlige Oplysninger i sin helhed, må du ikke benytte Hjemmesiden.

Når du opretter dig som bruger, samtykker du til, ved at sætte kryds i afkrydsningsboksen, at du har læst, forstået og accepteret denne Politik om Behandling af Personlige Oplysninger (som opdateres fra tid til anden). Det er ikke muligt at oprette et medlemskab, hvis du ikke accepterer denne Politik om Behandling af Personlige Oplysninger.

Hjemmesidens målgruppe

I lyset af karakteren af vores forretning er vores Hjemmeside kun rettet mod personer, som er over den tilladte aldersgrænse for køb af alkohol. Vores Hjemmeside vil derfor ikke bevidst indsamle personlige oplysninger fra personer under 18 år. Hvis du ikke er minimum 18 år, bør du ikke besøge eller benytte vores Hjemmeside.

Indsamling og brug af information

Vi kan indsamle personlige oplysninger fra kunder både online og offline. Online indsamler vi information gennem vores Hjemmeside, en tilknyttet hjemmeside (såsom en promoverings -microsite, der er linket til vores Hjemmeside), vores hjemmeside eller Barefoots hjemmeside på en anden fælles hjemmeside eller gennem lignende online stier. I de fleste tilfælde vil informationerne blive indsamlet direkte fra dig, f.eks. gennem en transaktion eller forespørgsel (inklusiv telefonopkald) eller hvis du indsender et skema, registrering eller kommunikation til os. Vi kan også kombinere dette med information om dig, som vi lovligt har fået fra andre kilder som f.eks. leverandører af tilmeldingslister og vores associerede selskaber.

Når du benytter vores Hjemmeside, kan nogle oplysninger blive ‘passivt’ indsamlet gennem flere teknologiske metoder såsom cookies, web beacons og navigations-dataindsamling (clickstream analyse, logfiler, server logs). Din internet browser sender automatisk nogle af disse information, f.eks. URL’en på den hjemmeside, du lige har besøgt, IP-adressen og den browser version, som din computer bruger. På baggrund af dit samtykke kan vi ved hjælp af disse teknologier spore dine interaktioner på vores Hjemmeside og dermed levere end mere kundetilpasset oplevelse til dig.

Du kan få flere oplysninger om vores brug af cookies og lignende teknologi og dine rettigheder til at afgive samtykke til vores brug af oplysninger og senere tilbagekaldelse af samtykke ved at klikke her.

Vi bruger personlige oplysninger om vores kunder til en lang række formål. Vi bruger det til at kunne besvare dine forespørgsler (inklusiv ønsker om modtagelse af nyhedsbreve, materiale, kuponer/rabatter osv.), til at kunne levere produkter eller tjenesteydelser til dig, som du har bestilt, til at kunne behandle dine ordrer og til at kontakte dig vedrørende dine ordrer, til at kunne invitere dig til og hjælpe dig med at deltage i en række online og offline arrangementer, aktiviteter eller klubber, for at kunne give dig adgang til at skrive information og andet indhold online; til at kunne forbedre vores produkter, tjenesteydelser og hjemmesider, til at kunne svare dig, når du har skrevet til os eller sendt information til os, til at sende markedsføringsmateriale eller tilbud (på baggrund af dit samtykke og afhængig af hvilke præferencer du har angivet), til markedsføringsformål, forskning og juridiske formål osv. (inklusiv uden begrænsning optagelser fra call centre), til at kunne give dig adgang til at deltage i og på anden måde administrere reklamer og konkurrencer; til at give dig adgang til at kunne kontakte andre og udtrykke dine interesser og bekymringer, og til andre formål som er anført i denne Politik om Behandling af Personlige Oplysninger og/eller ved indsamlingen af de personlige data.

Vi kan videregive de personlige oplysninger, som du giver os, til vores associerede selskaber og relaterede mærker og/eller selskaber eller konsulenter, serviceleverandører og entreprenører, som vi benytter i forbindelse med vores forretningsvirksomhed, og som har accepteret at holde informationerne fortroligt og udelukkende bruge informationerne til at levere den pågældende service. I nogle tilfælde arbejder vi med andre selskaber, som hjælper med at indsamle information fra dig eller hjælper os med at kommunikere med dig.

Afhængig af hvilke præferencer du har angivet, samtykker du hermed til, at vi kan dele dine personlige oplysninger med vores associerede selskaber eller relaterede mærker eller selskaber eller udvalgte tredjeparter for at gøre det muligt for dem at markedsføre deres eller andre udvalgte tredjeparters produkter og ydelser over for dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til os på nedenfor anførte e-mailadresse.

Hvis en tredjepart erhverver alle (eller en væsentlig del) af vores forretning og/eller aktiver, kan vi videregive dine personlige oplysninger til denne tredjepart i forbindelse med erhvervelsen. Vi kan også videregive dine personlige oplysninger, hvis det kræves af gældende lovgivning, af offentlige myndigheder eller politiet.

Vi kan overføre personlige oplysninger, som vi indsamler fra dig til databehandlere eller dataansvarlige i andre lande udenfor det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Modtagerne af dine personlige oplysninger kan være placeret i USA eller andre jurisdiktioner, som muligvis ikke leverer et beskyttelsesniveau, der svarer til niveauet i dit land, men indsamlingen, opbevaringen og brugen af dine personlige oplysninger vil stadig være reguleret af denne Politik om Behandling af Personlige Oplysninger, og vi vil tage de nødvendige forholdsregler for at sikre, at dine oplysninger behandles sikkert og i overensstemmelse med Data Protection Act 1998.

Vi kan fuldt ud bruge alle informationer, som er anonymiseret eller på anden måde ikke er personligt identificerbart. Vi kan også fuldt ud bruge alt brugerskabt indhold, som du sender til os, i overensstemmelse med vores Brugerbetingelser.

Sikkerhed

Vi tager de nødvendige forholdsregler for at beskytte personlige oplysninger imod tab, misbrug, ulovlig adgang, videregivelse, ændring eller ødelæggelse, både under overførsel og opbevaring. Husk venligst, at der ikke eksisterer fejlfri sikkerhed, og internetoverførsler aldrig er helt sikre eller fejlfri. Derudover er du ansvarlig for at holde dit brugernavn og password fortroligt.

Det er dit valg: Kontaktpræferencer

Barefoot ønsker at kontakte dig på de måder, som du ønsker. Når du udleverer dine kontaktoplysninger til os, samtykker du til, ved at sætte kryds i afkrydsningsboksen, at Barefoot kan bruge dine kontaktoplysninger til at kommunikere med dig med salgsfremmende formål (f.eks. fortælle dig om andre produkter og ydelser, som du måske kunne være interesseret i, eller tilbyde dig rabatter). Du kan til enhver tid fravælge, at vi bruger dine kontaktoplysninger til salgsfremmende formål ved at klikke på linket "Afmeld nyhedsbreve", som du finder nederst i e-mailen, kontakte os på den nedenfor anførte e-mail adresse eller kontakte os ved at klikke på linket "Kontakt os", som du finder nederst på Hjemmesiden.

Du kan også informere os om dine præferencer på et senere tidspunkt ved at kontakte os som beskrevet i nedenstående afsnit "Kontakt os", ved at logge på din konto på Barefoots hjemmeside eller ved at følge de instruktioner, som er anført i vores kommunikation til dig. Husk venligst, at disse præferencer vedrørende markedsføringshenvendelser ikke betyder, at Barefoot ikke må kontakte dig til andre formål, f.eks. i forbindelse med en ordre du har afgivet, en besked som en ven eller bekendt ønsker at få leveret (f.eks. gennem vores fortæl-en-ven/inviter-en-ven funktion), et nyhedsbrev som du har tilmeldt dig, et medlemskab eller event du har tilmeldt dig, eller hvis det kræves ifølge lovgivningen.

Adgang

For at ændre dine personlige informationer, så de er præcise, opdaterede og fuldstændige, bedes du informere os på den adresse, der er anført i "Kontakt os" afsnittet. Vi vil derefter opdatere og rette de informationer, vi har, eller slette informationer fra vores kontaktliste. Du har ret til at bede os om at udlevere kopier til dig af de personlige informationer, som vi har om dig på et givent tidspunkt mod betaling af et lovbestemt gebyr (pt. maksimum kr. 10 pr. side og kr. 200 i alt).

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer i forbindelse med denne Politik om Behandling af Personlige Oplysninger eller vores informationspraksis, ønsker at opdatere eller rette dine informationer eller ønsker at fravælge markedsføringsmateriale fra Barefoot, kan du kontakte os på følgende adresse:

Att: Kundeservice
consumerrelations@barefootwine.com

Ændringer til denne Politik om Behandling af Personlige Oplysninger

Barefoot forbeholder sig retten til uden varsel og til enhver tid at opdatere eller ændre denne Politik om Behandling af Personlige Oplysninger for at overholde lovgivningen eller opfylde ændrede forretningskrav.

Alle opdateringer og ændringer vil blive slået op på Hjemmesiden og sådanne opdateringer og ændringer har virkning fra tidspunktet for offentliggørelse af den ændrede Politik om Behandling af Personlige Oplysninger på Hjemmesiden. Enhver opdatering og ændringer til denne Politik om Behandling af Personlige Oplysninger, som er foretaget efter din brug af Hjemmesiden, er ikke bindende for din tidligere brug.

Vi vil give dig meddelelse om materielle ændringer til denne Politik om Behandling af Personlige Oplysninger. Meddelelser om materielle ændringer har virkning fra tidspunktet for offentliggørelse af den ændrede Politik om Behandling af Personlige Oplysninger på Hjemmesiden, når du har modtaget en e-mail fra os, når politikken bliver vist i forbindelse med login, når den ændrede politik er accepteret af dig og/eller på anden måde meddelt af os. Hver gang du bruger Hjemmesiden, bør du gennemgå gældende Politik om Behandling af Personlige Oplysninger for brugen af denne Hjemmeside. Din fortsatte brug af Hjemmesiden efter vi har offentliggjort den opdaterede og ændrede Politik om Behandling af Personlige Oplysninger tilkendegiver, at du har accepteret at være bundet af politikken.

Politik om Behandling af Personlige Oplysninger er sidst opdateret den Januar 2016.


 

Tag det som en kompliment!

Er du sikker på, at du er gammel nok til at drikke Barefoot?

Denne hjemmerside er rettet mod forbrugere af en lovig alder for indtagelse af alkohol. Når du saetter fluebenet, befraefter du demed, at du er over 18 of accepterer alle betingelser. Siden anvender cookies. Venligst se vores cookie-politik, fortrolighedspolitik of brugerbetingelser og derefter klik for at gå ind på hjemmesiden.

Ups! Det ser ud til at du er kommet lidt for tidligt.